Kemas Kini Dunia Baharu 1.2.1 Nota Tampalan & Penyelenggaraan Pelayan Hari Ini

Kemas kini serba baharu untukDunia baruditetapkan untuk digunakan lewat hari ini (22 Disember), membawa permainan ke versi 1.2.1 dengan beberapa pembetulan dan peningkatan kualiti hidup, tepat pada masanya untuk musim cuti!

Malangnya untuk pemain, pelayan akan dibawa ke luar talian selama beberapa jam untuk menggunakan tampung terkini. Untuk butiran penuh pada 22 DisemberDunia barukemas kini, termasuk jadual masa henti pelayan penuh dan nota tampalan, lihat butiran di bawah.

Dunia baruJadual Penyelenggaraan Pelayan (22 Disember)

Masa henti pelayan untukDunia baruakan bermula pada 11PM PT (21 Disember) / 2AM ET / 7AM GMT dan akan berlangsung selama lebih kurang 3 jam, bermakna pemain tidak akan dapat log masuk keDunia barusehingga 2AM PT / 5AM ET / 10AM GMT.

sementaraDunia barupelayan berada di luar talian, lihat nota tampalan rasmi 22 Disember di bawah artikel ini.

Dunia baru1.2.1 Nota Tampalan

Di bawah anda akan menemui nota tampalan rasmi untuk 22 DisemberDunia barukemas kini.

Kemas kini minggu ini tertumpu pada menyelesaikan beberapa isu yang timbul daripada Kemas Kini Disember kami. Pasukan pembangunan kami sentiasa berusaha untuk menambah baik pengalaman Dunia Baharu dan mereka mengucapkan terima kasih kepada anda semua atas kesabaran dan laporan yang anda terus buat pada forum rasmi .



  • Kotak Kunci Syiling Terhad yang diperoleh daripada Tree of Light kepada pemain tahap 15 dan ke atas bertepatan dengan apabila Pencarian Acara didayakan untuk pemain. Perubahan ini dilaksanakan untuk menghalang pelakon jahat daripada mencipta watak baharu berulang kali dalam usaha untuk mengeksploitasi ketersediaan syiling.
  • Mengurangkan jumlah aksara yang boleh dibuat setiap hari bagi setiap akaun.
  • Memperbaiki isu yang menyebabkan baki Azoth tidak dikemas kini selepas mengembara atau membuat kerajinan pantas. Baki Azoth kini harus disesuaikan untuk menunjukkan jumlah yang dibelanjakan semasa mengembara atau membuat kerajinan.
  • Memperbaiki isu yang menyebabkan ramuan menurun pada berbilang markah gear yang mengakibatkan isu susun inventori.
  • Untuk mendayakan padang permainan yang sama rata untuk pemain, kami menetapkan semula masa bertenang puak untuk semua pemain. Sebaik sahaja pemain memilih atau menukar puak, tempoh bertenang akan ditetapkan kepada 60 hari.
  • Memperbaiki isu yang kadang-kadang menyebabkan misi Projek Bandar 'Weavers Needed' untuk Konvergensi Musim Sejuk tidak dapat diselesaikan jika cuba membuat kerja di Everfall.

Terima kasih atas sokongan anda! Kita jumpa di Aeternum.