Kemas Kini Dunia Baharu 1.1.2 Nota Tampalan & Pelayan Turun Hari Ini

Kemas kini serba baharu untukDunia baruakan mula dilancarkan hari ini (9 Disember), tetapi malangnya bermakna pelayan permainan akan berada di luar talian selama beberapa jam untuk menggunakan tampung terbaharu.

Berikutan kemas kini hari ini, MMORPG yang popular akan dibawa ke versi 1.1.2 dengan penyingkiran Acara Keganasan Turki dan beberapa perubahan kecil lain pada Perumahan. Pemain boleh menyemak jadual penyelenggaraan penuh pelayan dan nota tampalan untuk 9 Disember Dunia baru kemas kini di bawah.

Dunia baruPenyelenggaraan Pelayan 9 Disember

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, hari iniDunia barukemas kini malangnya akan datang dengan beberapa masa henti pelayan. Untuk bersedia untuk keluaran patch 1.1.2, pembangun telah memaklumkan pengguna bahawa mereka tidak akan dapat bermain selama 3 jam.

Ini bermaksudDunia barupelayan akan berada di luar talian dari 11PM PT / 2AM ET / 7AM GMT hingga 2AM PT / 5AM ET / 10AM GMT . Harap maklum bahawa penyelenggaraan pelayan boleh dilanjutkan sekiranya timbul sebarang masalah.

Berikutan penyelenggaraan hari ini, tampung baharu akan digunakan untuk dimuat turun oleh semua pemain sebelum mereka boleh masuk semula. Anda boleh menemui nota tampung rasmi di bawah.

Dunia baru1.1.2 Nota Tampalan

Di bawah anda akan menemui senarai rasmi perubahan yang disertakan dalam 9 DisemberDunia barukemas kini, yang kini telah mula digunakan.



pelayan

  • Asas teknikal untuk gabungan pelayan

Pengalaman Dunia

  • Acara dunia 'Keganasan Turki' masa terhad telah dilumpuhkan dan akan kembali pada masa hadapan. Gobble Gobble.

Perumahan

  • Pemain kini boleh membeli semula dan menggunakan rumah yang hilang semasa pemulangan semula. Ini juga sepatutnya membenarkan pemain membayar cukai ke atas rumah yang mereka miliki jika mereka menghadapi masalah ini
  • Pemain kini boleh membeli semula dan menggunakan rumah yang hilang semasa pemulangan semula. Ini juga sepatutnya membenarkan pemain membayar cukai ke atas rumah yang mereka miliki jika mereka menghadapi masalah ini