Masa, Tarikh dan Kawasan Baharu Keluaran Kemas Kini Adopt Me Fall

Kemas Kini Musim Gugur yang dijangka akan tibaAngkat Sayalewat minggu ini, tetapi apakah masa keluaran yang tepat? Nah, inilah yang anda perlu tahu.

Dengan pemain juga menjangkakan keluaran kemas kini Halloween yang menyeramkan dalamAngkat Saya, akan ada banyak perkara yang ditunggu-tunggu pada minggu-minggu akan datang. Tetapi buat masa ini, Kemas Kini Musim Gugur telah disahkan akan tiba lewat minggu ini dengan banyak perubahan. Inilah semua yang kami tahu tentangAngkat SayaKemas Kini Musim Gugur.

Apa ItuAngkat SayaKemas Kini Musim Gugur?

Sehingga berita ini ditulis, butiran Kemas Kini Musim Gugur agak terhad. Menurut Uplift Games, kemas kini baharu itu akan menyuntik beberapa 'rempah labu' ke dalam duniaAngkat Sayadengan kawasan baharu untuk diterokai pemain.

Pemain berkemungkinan besar boleh menjangkakan banyak kandungan lain untuk melompat masuk bersama lokasi baharu. Pastikan anda menyemak rasmi Angkat SayaTwitter kerana pembangun telah menyatakan bahawa lebih banyak butiran akan dikongsi menjelang kemas kini, serta butiran mengenai kemas kini Halloween yang akan datang.

Angkat SayaMasa & Tarikh Keluaran Kemas Kini Musim Gugur

Tarikh keluaran untuk jenama baruAngkat SayaKemas Kini Musim Gugur telah ditetapkan untuk Khamis, 14 Oktober 2021 .

Walaupun pemaju masih belum menyatakan masa keluaran rasmi untukAngkat SayaKemas Kini Musim Gugur, mereka biasanya sentiasa mengeluarkan kemas kini pada masa yang sama. Sekiranya Kemas Kini Musim Gugur mengikut corak keluaran yang sama, peminat boleh menjangkakan ia akan tibaAngkat Sayadi 8AM PT / 11AM ET / 4PM BST .



Sekiranya pengumuman dibuat untuk masa keluaran rasmi, kami akan mengemas kini artikel ini.